Tiedotteessaan Samsung kertoo tehneensä puhelimeensa rutkasti parannuksia. Galaxy Foldin alku ei ollut mitenkään ruusuinen, sillä monien testaajien puhelimet hajosivat nopeasti. Tutkinnan jälkeen puhelimeen tehtiin muutoksia.

Samsung on muuttanut Foldin suuren ja taittuvan näytön suojausta. Aiemmin näyttöä suojasi muovikalvo, joka näytti erehdyttävästi irrotettavalta suojakalvolta. Monet testaajat sen repivätkin pois, vaikkei niin olisi kuulunut tehdä.

”Suojaavaa kerrosta on nyt laajennettu niin, että se ylettyy näytön reunojen yli”, tiedotteessa kerrotaan. Samsungin mukaan se näyttää nyt siltä, ettei sitä pidä irrottaa.

Galaxy Foldin saranakohtaan tehtiin myös muutoksia ja suojausta parannettiin. Nyt näytön alle ei pitäisi päästä mitään sinne kuulumatonta, kuten pölyä, toisin kuin aiemmin.

Samsung Galaxy Fold tulee myyntiin syyskuussa ensimmäisillä markkinoilla. Tarkemmat saatavuustiedot ilmoitetaan lähempänä julkaisua. Suomessa Galaxy Foldin hinnaksi ilmoitettiin keväällä 2 100 euroa. Myyntipakkaukseen sisältyy puhelimen lisäksi Galaxy Buds -kuulokkeet, kevlar-suojakuori ja vuoden Samsung Care+ -vakuutus.