Etsitkö langattomia bluetooth-nappikuulokkeita urheiluun? Mikrobitti testaa vuosittain lukuisia kuulokkeita, sekä nappimallisia että sangallisia malleja.

Tutustu näihin langattomiin nappikuulokkeisiin, jotka sopivat urheiluun.

LUE MYÖS TUORE TESTI: Testi: langattomat vastamelukuulokkeet (2022) – mitkä nappikuulokkeet ovat parhaat?

TESTAAJAN KOMMENTTI: Nämä langattomat nappikuulokkeet minä ostaisin: kärkinapit ja budjettivalinta

**

Apple AirPods Pro. Hyvät napit Apple-käyttäjälle. Lisäksi mainio istuvuus. Lue testi.

Jabra Elite 85t. Yleisesti hyvät napit, mutta istuvuus kannattaa tarkistaa: aiempiin Jabra-malleihin verrattuna korvan sisään työnnettävä osa on hieman elliptisemmän muotoinen. Lue testi.

OnePlus Buds Pro. OnePlus Buds Pro -kuulokkeiden innoituksen ome­nainen lähde ei jää epäselväksi. Hyvä istuvuus sekä ipx5-luokitus. Lue testi.

Sony LinkBuds. Sonyn LinkBuds-nappikuulokkeet ovat uudenlainen askel langattomien kuulokkeiden maailmassa. Passiivinen äänen läpivienti on kiinnostava idea. Lue testi.

Sony WF-C500. Sonyn WF-C500-kuulokkeet ovat pirtsakat pikkunapit, joista on riisuttu kaikki ylimääräinen – ja vähän muutakin. Hyvä budjettivaihtoehto. Lue testi.

* TOIMITUKSEN VALINTA* Sony WF-SP800N. Sony WF-SP800N-urheilukuulokkeet tarjoavat mielenkiintoisen sekoituksen hyvää äänenlaatua ja urheilullisuutta. Korvissa hionneet bluetooth-kuulokkeet voi tarpeen vaatiessa vaikka pesaista. Lue testi.

Sony WF-1000XM4. Sonyn lippulaivamalli. Sonyn WF-1000XM4 -kuulokkeet nostavat hymyn huulille toimivuudellaan ja äänenlaadullaan. Isot napit, joten istuvuudessa voi olla joillakin haasteita. Lue testi.

Eikö listalta löytynyt kiinnostavia bluetooth-kuulokkeita? Kurkkaa myös vanhemmat mallit täältä.

Erilainen vaihtoehto:

Bose Frames Tempo. Miksi pitää kuulokkeita, jos on aurinkolasit? Bosen Frames Tempo -lasit soittavat musiikin suoraan sangoista. Polaroid-lasit miellyttävät silmiä ja pysyvät päässä kovassakin menossa. Lue testi.