Etsitkö langattomia bluetooth-nappikuulokkeita urheiluun? Mikrobitti testaa vuosittain lukuisia kuulokkeita, sekä nappimallisia että sangallisia malleja.

Tutustu näihin langattomiin nappikuulokkeisiin, jotka sopivat urheiluun.

Sony WF-SP800N. Sony WF-SP800N-urheilukuulokkeet tarjoavat mielenkiintoisen sekoituksen hyvää äänenlaatua ja urheilullisuutta. Korvissa hionneet bluetooth-kuulokkeet voi tarpeen vaatiessa vaikka pesaista. Lue testi.

Creative Outlier Air V2. Langattomat Creative Outlier Air V2 -nappikuulokkeet ovat hintaluokassaan erinomaiset bluetooth-kuulokkeet. Nappikuulokkeilla on hintaa alle 100 euroa. Lue testi.

Sennheiser CX True Wireless. Aggressiivisesti hinnoitellut Sennheiserin uutuuskuulokkeet tuovat huikeaa äänenlaatua 130 euron hintaluokkaan. Kuulokkeita on mukava käyttää ja ne kestävät pienen sateenkin. Lue testi.

Samsung Galaxy Buds Pro. Buds Pro -kuulokkeiden vahvuus on niiden näppärä koko sekä ylimääräisen taustahuminan puuttuminen. Kuulokkeissa on myös ipx7-vesitiiviys, jonka ansiosta ne soveltuvat hyvin treenikavereiksi. Lue testi.

Sony WF-1000XM4. Hyvät, mukana kulkevat bluetooth-nappikuulokkeet ovat monen suosikit. Sonyn WF-1000XM4 -kuulokkeet nostavat hymyn huulille toimivuudellaan ja äänenlaadullaan. Lue testi.

Eikö listalta löytynyt kiinnostavia bluetooth-kuulokkeita? Kurkkaa myös vanhemmat mallit täältä.

Erilainen vaihtoehto:

Bose Frames Tempo. Miksi pitää kuulokkeita, jos on aurinkolasit? Bosen Frames Tempo -lasit soittavat musiikin suoraan sangoista. Polaroid-lasit miellyttävät silmiä ja pysyvät päässä kovassakin menossa. Lue testi.