Aikuisviihdesivusto PornHub on kertonut, että PayPal ei enää suostu välittämään maksuja sivuston tähdille. PayPalin mukaan PornHub on rikkonut palvelun käyttöehtoja, joissa kielletään ”seksuaalisista palveluista tai materiaaleista” maksaminen.

Kuka tahansa voi siirtää omia videoitaan PornHubiin ansaitsemistarkoituksessa. Korvaukset katselukerroista on maksettu usein PayPalin kautta, mutta nyt se ei enää ole mahdollista. Tilalle tarjotaan ainakin Paxum-digilompakkoa ja Verge-kryptorahaa. Asiasta uutisoinut The Verge korostaa, että sillä ei ole kyseisen digivaluutan kanssa mitään tekemistä samasta nimestä huolimatta.

Korvauksia voidaan maksaa myös suoraan pankkitilille, mutta The Vergen mukaan ainakin osa pankeista ei myöskään suostu ottamaan vastaan seksityöllä ansaittua rahaa.

Monet palvelua hyödyntävät viihdyttäjät ovat ilmaisseet tyytymättömyytensä Twitterissä. Vaikka tienestit on luvattu tilittää tähdille tavalla tai toisella, on asiasta tiedottaminen viime tingassa ja puutteellisesti aiheuttanut närää.

Tapauksen erikoisin käänne on kenties GoAskAlex-nimellä esiintyvän mallin tapaus. Eräs Alexin videoista oli luvatta esillä PornHubissa kaksi vuotta sitten. Malli otti yhteyttä PornHubiin ja pyysi poistamaan videon näkyviltä. Pitkän prosessin seurauksena tekijänoikeuksia rikkova video luvattiin poistaa. Nyt Alex sai PornHubista sähköpostia, jossa pyydettiin tilitietoja, jotta kyseisen videon katseluista kertyneet tulot voitaisiin tilittää hänelle.