Tarinavetoinen räiskintäpeli Spec Ops: The Line on nyt ladattavissa ilmaiseksi, kiitos Humble Bundle -tarjouksen. Peli on saatavilla Windowsille, MacOS:lle sekä Linuxille.

Spec Ops: The Line sijoittuu aavikon peittämään Dubaihin. Ryhmä Yhdysvaltain erikoisjoukkojen sotilaita saapuu hylätyn oloiseen kaupunkiin tarkoituksenaan pelastaa siviilejä ja metropoliin loukkuun jääneitä taistelutovereita.

Asiat eivät kuitenkaan ole aivan niin kuin ne päältä päin näyttävät, vaan hiekan peittämässä kaupungissa riehuu murhanhimoista väkeä. Pelaajan tehtävänä on selvittää mitä tapahtui ja miksi.

Spec Ops: The Line julkaistiin vuonna 2012. Kolmannen persoonan kuvakulmasta kuvattu räiskintäpeli muistuttaa melko paljon moderniin sotaan sijoittuvia Call of Dutyja. Peli on kerännyt erinomaisia käyttäjäarvioita.

Spec Ops on tarjolla ilmaiseksi 14. huhtikuuta asti. Sen lataaminen edellyttää ilmaisen Steam-tilin rekisteröintiä, mikäli sellaista ei vielä ole käytössä. Steam-tilin ja asiakasohjelman voit hankkia täältä.

Päivitys 2.4.2018 klo 11:31: Korjaus päivämääriin. Ilmainen tarjous on päättynyt, ilmaiseen peliin oikeuttavat Steam-avaimet on lunastettava 14. huhtikuuta mennessä. Pahoittelemme virhettä!