Ruotsalainen Fatshark on pelistudio, joka ei ota kaikkea aina niin vakavasti. Tästä kertoo studion uusin kilpailu, jossa haastetaan faneja antamaan uudelle projektille nimi tietämättä mistä projektissa on edes kyse.

Kyllä, nimi pitäisi antaa täysin sokkona. Fatshark ei paljasta projektin kokoa, lajityyppiä, onko se peli vai laajennus, tai onko se osa X olemassaolevasta sarjasta.

Fatshark sanoo tiedotteessaan, että ainoa vaatimus on, että nimen pitäisi olla hyvä, tai jopa loistava. Sen pitäisi inspiroida työläisiä ahertamaan projektin parissa. Enempää siltä ei vaadita.

Kyseessä on toki vain projektin työnimi, eli pelin lopullista nimeä ei kilpailulla vielä haeta. Tosin jos nimi on hyvä, se saattaa helposti vakiintua ja silloin siitä tulee kuin huomaamatta se virallinen, oikea nimi.

Paras nimiehdotus palkitaan Fatshark-tuotepaketilla, jonka studio lupaa sisältävän kaikki Fatsharkin pelit, Fatshark-hupparin, Fatshark-sukat sekä muita tuotteita missä sattuu lukemaan Fatshark. Indiepumppu uhkaa, että tavaraa voi olla paljonkin, sillä heillä on kirjoittamiseen soveltuva tussi.

Kilpailuun voi osallistua täällä.