Ubisoft järjesti sunnuntaina 12.heinäkuuta verkossa lehdistötilaisuuden, jolle yhtiö halusi haalia paljon katsojia. Kaikille Uplay-palveluun kirjautuneille katsojille luvattiinkin ilmaiseksi vuoden 2016 hittipeli, hakkerisimulaattori Watch Dogs 2. Ilmaispelin jakelu ei kuitenkaan sujunut kuin strömsössä, vaan lukuisilla käyttäjillä oli ongelmia pelin lunastamisessa, The Verge kertoo.

Lopulta pelijätti päätyi lahjoittamaan pelin ilmaiseksi kaikille kiinnostuneille. Tätä varten tarvitsee vain käydä ilmoittamassa tietonsa tällä sivulla, jonka jälkeen Watch Dogs 2 ilmestyy omaan Uplay-pelikirjastoon. Ei ole tiedossa kauanko ilmaistarjous on voimassa, joten pelitilauksen kanssa ei kannattane vitkutella.

Bitin arviossa pelistä todettiin seuraavaa:

Watch Dogs 2 on kaukana täydellisestä, kiitos karsean ajomallinnuksen ja sietokyvyn rajoilla kulkevan l33t hax0r -mentaliteetin. Se on silti huomattavasti edeltäjä änsä nautittavampi kokemus . Hyvin ääninäytelty ja aiempaa vapaampi sekä sävyltään huolettomampi peli tarjoaa monenlaista pelattavaa sekä ihan pätevän pääjuonen värikkäässä paketissa. Jos nykymaailma masentaa, Watch Dogs 2:ssa voi iskeä riemumielin takaisin ja nauraa päälle.

Koko arvostelun voi halutessaan vilkaista täältä: