Tämän viikon alussa Mikrobitti ylitti 5 000 Facebook-tykkääjän rajan! Olemme luonnollisesti asiasta erittäin mielissämme, sillä se on vahva todiste siitä, että lukijat tykkäävät siitä mitä me teemme.

On vain kohtuullista pitää pienen juhlan kunniaksi pieni kilpailu. Se löytyy luonnollisesti Mikrobitin Facebook-sivulta. Sony PlayStationin maahantuoja Nordisk Film lahjoitti kilpailun palkinnot, kaksi kappaletta 12 kk PlayStation Plus -koodeja.

PS Plus -tilauspalvelun kautta pääsee paitsi verkkopelaamisen makuun, myös saa 10 Gt pilvitallennustilaa, tuhteja alennuksia PS Storesta löytyvistä peleistä sekä joka kuukausi tilaajalahjana jaettavia ilmaisia pelejä, joten palkinto on kelle tahansa Pleikkarin käyttäjälle oikein mukava yllätys.

Yhden 12 kk PS Plus -koodin arvo on 50 euroa.

Kilpailuun osallistuminen on erittäin helppoa. Riittää, että tykkäätte kilpailupostauksesta, niin olette mukana arvonnassa.

Arvonta suoritetaan tiistaina 2.5. 12:00. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kilpailu ei liity Facebookiin: palvelu ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa.