Mikrobitti vieraili pikaisesti pyramidinmuotoisen Luxor-hotellin sisältä löytyvässä HyperX Esports Arenassa. Vaikka areenaa mainostetaan peräti jättimäisen hotellin ulkoseinän kattavilla teippauksilla, ei se juurikaan näy sisäpuolella. Osa henkilökunnastakaan ei tiennyt mistä mahtaa olla kyse, mutta vanhan sanonta kysyvän tieltä eksymisen välttämisestä piti jälleen paikkansa.

Throne of Gamers. Kingstonin alabrändi HyperX:n sponsorointi näkyy paitsi paikan nimessä, myös koristelussa. Esillä on esimerkiksi Game of Thrones -henkinen valtaistuin, joka on koristeltu HyperX-tuottein.

Viime vuonna avattu pelitila on houkutellut joitakin tapahtumia, vaikka aivan megaluokan turnauksia ei paikalla olekaan järjestetty. Yleisön osalta paikkoja ei huippusuosittuihin turnauksiin olisikaan riittävästi. HyperX-areenalla on kuitenkin pelattu esimerkiksi League of Legends All-Star 2018 ja Capcom Cup 2018.

Ohjelmaa riittää. Viikko-ohjelman eri turnauksiin ovat tervetulleita osallistumaan kaikki.

Pelaamaan paikan pc-koneilla pääsee maksusta, ensimmäinen tunti maksaa 10 dollaria, 2 tuntia peliaikaa irtoo 18 taalalla ja kahdeksan tuntia pääsee istumaan paikallaan 50 dollarin hintaan. Paikallisille samaan rahaan saa tuplasti aikaa, ja amerikkalaiseen tapaan maan asevoimien edustajille on luvassa oma alennuksensa. Bitin vieraillessa paikalla ei pelien ääressä näkynyt ainakaan asepukuisia pelureita.

Kaikkien nähden. Huomiosta nauttivat pääsevät pelaamaan alakerran avoimessa tilassa.
Pienemmille piireille. Yläkerrassa on puolestaan tarjolla pienempiä pelihuoneita yksityisyyttä arvostaville peliporukoille.
Ammattilaisten paikka. Varsinaisia turnauspelejä varten käytössä on tietenkin lava jättiscreeneineen.
Ei niin vakavaa. Kahvilan nurkassa on tarjolla myös muutama kolikkopeliautomaatti kevyempää pelailua varten.

Paikalla on poikennut myös Tyler ”Ninja” Blevins, jonka livelähetystä aiheesta seurasi Twitchin kautta parhaimillaan 644 815 katsojaa.