Rime-pulmapelin kehittänyt Tequila Works heitti haasteen piraateille: jos onnistutte murtamaan Denuvo-kopiointisuojauksen, se poistetaan.

Kirjoitimme aiemmin Tequilan Worksin oudosta haasteesta piraateille. Vain viisi päivää haasteen esittämisen jälkeen aiemmin ”murtamattomaksi” mainostetusta Denuvo-kopiointisuojauksesta oli jäljellä vain savuavat rauniot.

Tequila Works tulkitsi asian siten, että sen esittämän haasteen tavoitteet oli täytetty ja pelin kopiointisuojaus murrettu.

Tequila Worksin lupauksen mukaisesti Rimen kopiointisuojauksista vapaa versio julkaistaan kaikille olemassaoleville ja tuleville pelaajille piakkoin, Bgr kirjoittaa.

”Saimme tiedon, että olemassa on Denuvo-kopiointisuojauksen ohittava kräkki. Kun saimme tietää asiasta, halusimme kokeilla ensin sen toimintaa ja päädyimme siihen tulokseen, että asia on juurikin niin. Aiomme pitää aiemmin tällä viikolla antamamme lupauksen, jonka mukaan tulemme korvaamaan Rimen nykyisen koontiversion Denuvosta vapaalla versiolla”, kehittäjältä luvataan.