OnePlussan yhteisöpalvelu Redditissä pitämä AMA-tilaisuus (Ask me anything) keskittyi lähinnä uuteen lippulaivamalliin, OnePlus 5 -älypuhelimeen, mutta monet olivat kiinnostuneita myös vanhempien lippulaivamallien kohtalosta.

OnePlus 5 on ollut viimeaikoina otsikoissa niin hyvässä kuin pahassa. Kirjoitimme aiemmin, että OnePlussan uskotaan pelanneen epärehellistä peliä manipuloidessaan testituloksia. Uusi malli on kuitenkin kerännyt runsaasti myös kiitosta, joten siksi OnePlussalle onkin erityisen tärkeää pitää fanit tyytyväisinä myös vastaisuudessa.

Googlen tuleva Android O -käyttöjärjestelmä on OnePlussan lupauksen mukaan tulossa OnePlus 3- sekä 3T-malleille ”vuoden loppuun mennessä”. Käytännössä se siis tarkoittaa sitä, että vanhemmat lippulaivamallit on päivitetty uuteen Androidiin 31. joulukuuta mennessä.

OnePlus teki vastaavan lupauksen Android Nougat -päivityksen suhteen ja pystyi pitämään sen vain juuri ja juuri. Valitettavasti yhtiö kuitenkin petti OnePlus 2 -älypuhelimien omistajille useaan kertaan toistamansa lupauksen, jonka mukaan laite saisi niin ikään Nougat-käsittelyn.

Todennäköisesti Android O -päivitys tulee kuitenkin olemaan viimeinen suurempi päivitys, jonka vanhemmat lippulaivamallit tulevat saamaan.