Sony tiedottaa, että PlayStation Now leikkaa hinnoittelustaan noin kolmanneksen pois. Kuukausittainen maksu putoaa siis 15 eurosta kymppiin ja vuoden mittainen tilaus laski 100 eurosta 60 euroon.

Saatavilla on nyt myös kolmen kuukauden tilausjakso 25 euron hintaan.

Hinnanalennus on selkeä viesti Sonyltä, että se ottaa tulossa olevat suoratoistettavat pelipalvelut kuten Google Stadian tai Microsoftin Project xCloudin vakavasti. Sony haluaa siis kasvattaa ja vakiinnuttaa pelaajakantaansa, ennen kuin kilpailijat löytävät tiensä areenalle.

Sonyn mukaan tilaajia houkutellaan myös PS Now -palveluun lisättävillä huippupeleillä. Seasta löytyy muun muassa God of War, yksi Pleikkarin parhaista peleistä, sekä todella suosittu räyhähenki Grand Theft Auto V, loistava veijariseikkailu Uncharted 4: A Thief’s End ja vinkeä supervoimailu inFamous Second Son.

PlayStation Now’n pelikirjaston koko on Sonyn mukaan yli 600 peliä. Kaikki eivät suinkaan ole viime vuosien antia, vaan joukosta löytyy niin PS3- kuin PS2-pelejäkin.

PS Now’n pelejä voi pelata joko konsolille ladattuna mutta myös suoratoistona. Jälkimmäistä voi harrastaa niin PS4:llä kuin pc:lläkin, ja pilvitallennusten ansiosta eteneminen pelissä säilyy, vaikka laitetta vaihtaisikin välissä.

Sony kuitenkin huomauttaa, että pelistä riippuen osa ominaisuuksista toimii vain, jos pelit lataa laitteelleen. Esimerkiksi GTA V:n verkkopeli GTA Online pelittää vain, jos peli on ladattu kiintolevylle.

PS Now’ta voi kokeilla seitsemän päivää maksutta.