Tieto tiedotti torstaina, että Evryn sulautuminen Tietoon on rekisteröity Suomen kaupparekisterissä. Yrityksen virallinen nimi on nyt TietoEvry Oyj aikaisemmin Tieto Oyj:n sijasta.

TietoEvryn palveluksessa työskentelee yhteensä 24 000 työntekijää yli 90 maassa. TietoEvryn liikevaihto on noin kolme miljardia euroa.

Yhtiön on listattu Helsingin ja Tukholman pörssien lisäksi myös Oslon pörssissä, ja sen pääkonttori sijaitsee Suomessa.

Toimitusjohtaja Kimmo Alkio kertoo tiedotteessa, että TietoEvry keskittyy seuraavaksi toimintojensa ja yrityskulttuuriensa yhdistämiseen ja synergioiden toteuttamiseen.

Tiedon ylimääräinen yhtiökokous päätti syyskuussa, että Tiedon hallituksen jäsenistä Timo Ahopelto, Tomas Franzén, Liselotte Hägertz Engstam, Harri-Pekka Kaukonen, Niko Pakalén ja Endre Rangnes jatkavat TietoEvryn hallituksessa ja Evryn hallituksen jäsenistä Rohan Haldea, Salim Nathoo ja Leif Teksum aloittavat TietoEvryn hallituksen uusina jäseninä.

Ruotsalainen Tomas Franzén aloittaa TietoEvryn hallituksen puheenjohtajana. Franzén on toiminut aikaisemmin muun muassa Bonnier AB:n ja Com Hemin toimitusjohtajana.

Henkilöstön edustajina TietoEvryn hallituksessa aloittavat Anders Palklint (varajäsenenään Robert Spinelli), Ilpo Waljus (varajäsenenään Jenni Tyynelä), Ola Hugo Jordhøy (varajäsenenään Sigve Sandvik Lærdal) ja Tommy Sander Aldrin (varajäsenenään Sigmund Ørjavik).

Henkilöstön edustajien toimikausi on kaksi vuotta. Ensimmäinen toimikausi päättyy kuitenkin vuoden 2022 varsinaisen yhtiökokouksen päättyessä.