Uusina ominaisuuksina Polar Grit X:ssä on kompassi, reitin etukäteissuunnittelu, ylä- ja alamäkitilastot sekä FuelWise-nimen saanut tankkausavustaja, joka patistelee syömään ja juomaan riittävän usein suorituksen aikana.

Materiaaleiltaan kello on varsin uskottava, sillä sen kuori on ruostumatonta terästä ja rannekkeet vaihdettavia. Kuoren takaosa on lasikuidulla vahvistettua polymeeriä. Teräskuoresta huolimatta paino on vain 64 grammaa rannekkeineen.

Akun kestoksi Polar Electro lupaa 40 tuntia harjoitustilassa gps ja rannesykkeen mittaus päällä sekä seitsemän päivää kellotilassa jatkuva sykeseuranta päällä. Virransäästötiloja on useita.

Lisätietoja akkukestosta ja toiminnoista on luvassa, kunhan toimitus saa tuotteen testattavakseen.

Uutuuden hinta on valmistajan verkkokaupassa 449 euroa, eikä se sisällä sykevyötä. Polar Vantage V Titan jää siten yhä hinnan puolesta yhtiön lippulaivatuotteeksi.

Yhfeensopiva Polar Flow’n kanssa

Kellon treeni-, aktiivisuus- ja unitiedot tallentuvat Polar Flow -sovellukseen ja -verkkopalveluun. Sykettä Grit X mittaa optisesti Precision Prime -yhdistelmäsensoriteknologian avulla, mutta ottaa syketietoja vastaan myös H10-vyöltä. Kello sisältää myös uintimetriikat.

Grit X ottaa vastaan puhelimelta tulevat ilmoitukset puheluista, viesteistä, sähköpostista ja kalenterista.

MIL-STD-810G-testeistä kello on valmistajan mukaan läpäissyt muun muassa äärilämpötila-, pudotus- ja kosteustestit.

Lisätietoja valmistajan sivustolla.