Vaikka entinen varapresidentti Joe Biden näyttääkin todennäköiseltä valinnalta demokraattien presidenttikandidaatiksi, myös Bernie Sandersilla on vankat kannattajansa.

The Next Web onkin löytänyt poliittisesti voimakkaasti kantaaottavan pelin, Super Bernie Worldin. Indiekehittäjä Kitsune Studiosin tuote apinoi Super Mario Worldia estoitta asettamalla Bernie Sandersin Marion rooliin.

Sivuttain vierivässä pelissä kerätään kolikoita, voimanyrkkejä ja muita tehosteita, kurmotetaan republikaanikätyreitä ja lopulta päästään moukuttamaan itse Donald Trumpia, joka luonnollisesti on ottanut Bowser-konnan roolin.

Koska SBW on häpeilemätön Super Mario -klooni, se on juuri niin hauska ja pelattavuudeltaan rautainen kuin esikuvansakin. Grafiikatkin on älytty pitää simppeleinä pikselimössöinä, ja republikaanikätyrit karrikoituina versioina itseistään. Esimerkiksi putkista kohoaa haukkaavien lihansyöjäkasvien sijasta punahattuisia MAGA-öykkäreitä.

SBW:ssä on neljä eri maailmaa ja yhteensä 12 kenttää, kahdeksan erilaista vihollista ja kolme tehostetta. Peliä voi pelata näppäimistöllä tai peliohjaimella.

TNW tosin ihmettelee miksi Bernietä ei ohjata tutuilla wasd-käskyillä vaan nuolinäppäimillä.

Super Bernie World löytyy Steamista ja Itch.io:sta, joista jälkimmäisen kautta voi pelailla myös selaimella.