Tuoreiden lukujen mukaan peräti 76,6 prosenttia käyttäjistä hyödyntää katseluun älypuhelinta. Vuonna 2018 vastaava luku oli 71,6 prosenttia, TheNextWeb kertoo.

Aiempina vuosina suurin osa älypuhelimista on ollut Android-laitteita, mutta nyt valtikka on siirtynyt tukevasti Applen käsiin. Androidille jäi vain 46,6 prosentin osuus kulutuksesta iPhonen vallattua peräti 52,8 prosenttia. Muille älypuhelimillekin jäi vielä 0,5 prosentin osuus.

Selainten osalta kärkipaikkaa pitää Chrome, oli kyseessä sitten mobiilikäyttö tai tietokoneen ääressä itsensä viihdyttäminen. Tietokoneiden osalta Chromen osuus on 56,2 prosenttia, kakkospaikalle kiilaa Edge 10,7 prosentin osuudella. Mobiiliselaimissa kisa on huomattavasti tiukempi, Chromen 44,3 prosentin osuuden perässä välittömässä tappituntumassa on Safari 41,6 prosentilla.

Erikoista kyllä, aikuisviihdettä kulutetaan myös pelikonsoleilla. Niistä suosituin alusta pornokäytölle on Playstation (51,5 prosenttia ja 9 prosenttia PS Vita), kakkossija jää Xboxille (34,7 prosenttia), Nintendolle tässä kisassa heruu vain murusia 4,3 prosentin edestä.