PlayStation Plus on Pleikkarin tilaajapalvelu, joka alennusten ja verkkomoninpelioikeuden lisäksi tarjoaa useita pelejä tilaajilleen ilmaiseksi joka kuukausi. Vuoden vaihtuessa myös tarjottava valikoima vaihtuu.

PlayStation 4:n pelien kärkeä johtaa kyberpunkjännäri Deus Ex: Mankind Divided. Dystooppinen lähitulevaisuus on kriisissä, kun ihmisyydestään ylpeät ajavat kyberneettisiä osia tarvitsevat gettoihin, ja valvontakulttuuri kukoistaa. Pelaajan on joko hiippailtava, neuvoteltava tai taisteltava tiensä läpi monimutkaisten kenttien saadakseen vihaa lietsovat tahot vastuuseen teoistaan.

PS4:llä pääsee myös kurkistamaan Yön Ritarin elämään. Seikkailupelitehdas Telltalen versio Batmanista kertoo yhtä paljon Bruce Waynen elämästä kuin tämän rikollisia jahtaavan alter egon toimista, ja Telltalelle tyypillisesti vaikeilla valinnoilla on vakavia seurauksia.

PS4:lle saa myös bilepeli That’s Youn sekä vr-peli StarBlood Arenan.

PlayStation 3:lle on tarjolla toimintaroolipeli Sacred 3, sekä runsaasti huumoria viljelevä fantasiaseikkailu The Book of Unwritten Tales 2.

Käsikonsoli PS Vitalle puolestaan jaetaan kehuttu visual novel, dystooppinen rikostarina Psycho-Pass: Mandatory Happiness, sekä myös PS4:llä toimiva henkiinjäämiskauhu Uncanny Valley.

Pelit saapuvat ladattavaksi tänään eli tiistaina 2. tammikuuta, ja ne voi poimia talteen aina helmikuun alkuun saakka.

Kaikkien pelien lataaminen ilmaiseksi edellyttää PlayStation Plus -tilausta. Muut joutuvat maksamaan peleistä normihinnan.