MSI on julkaissut uusia rankkaan pelikäyttöön suunnattuja pöytäkoneita. Erikoisinta niissä on näytönohjaimen sijoittelu. MSI Infinite A -sarjan koneissa käytetään Intelin Kaby Lake -suorittimia, keskusmuistia niihin saa enintään 64 gigatavua ja näytönohjaimeksi voi valita joko Nvidia GeForce GTX 1080 Gaming- tai GTX 1070 Gaming -kortin. Molemmisa on 8 gigatavua muistia. Massamuistipaikkoja on yhteensä neljä, kaksi perinteistä 3,5-tuumaista, yksi 2,5-tuumainen ja yksi Intel Optane -tuella varustettu m.2-paikka. Koneen yhdeksästä usb-liitännästä kaksi on uutta usb-c-tyyppiä. Toinen on koneen edessä, toinen takapuolella. Usb- ja ääniliitäntöjen lisäksi etupaneelissa on hdmi-liitäntä vr-lasien helppoa kytkemistä varten. Etupuolelta voi myös ladata älypuhelimen pikalatausta tukevan usb-liitännän ansiosta.

Kone on tarkoitettu helposti mukana kannettavaksi, ja tämän vuoksi käytössä on muutama erikoisratkaisu. Ensinnäkin päällä on kantamista helpottamaan kahva. Näytönohjain on myös asennettu pystyasentoon suojaamaan sitä kantamiselta. Koneen pci express -paikat on suojattu rikkoutumista vastaan.

Koko komeus on koristeltu ohjelmillisesti säädettävillä rgb-valoilla, jotka saavat myös etupaneelin erikoisen kuvioinnin loistamaan. Sivupaneeleja toimitetaan kaksi. Lasinen paljastaa koneen valaistun sisustan, mustalla koneesta saa huomaamattoman.