Star Wars -pelin oikeudet omistavan Lucasfilmsin lakiosasto lähetti Apeironin kehittäjille kirjeen, jossa vaadittiin projektin välitöntä hyllyttämistä. Lucasfilmsin mukaan projekti rikkoi sen tekijänoikeuksia.

Projektia on hellitty nyt parin vuoden ajan. Tarkoituksena oli luoda rakastettu KotOR uudelleen Unreal Engine 4.0 -pelimoottoria käyttäen. Tarjolla olisi ollut paljon muutoksia pelin grafiikkaan ja pelimekaniikkaan.

Lisäksi pelaajat olisivat voineet kokea alkuperäisen KotORin vuoropohjaisen taistelun reaaliaikaisena ja ensimmäisen persoonan kuvakulmasta kuvattuna.

Lucasfilm vaati kirjeessään, että Apeironin kehittäjät poistavat välittömästi kaiken yhtiön tekijänoikeuksiin liittyvän materiaalin, keskeyttävät pelin uusintaversion kehityksen sekä tuhoavat lähdekoodit ja muut faniprojektiin liittyvät materiaalit.

Asiasta kirjoittanut MSPowerUser huomauttaa, että poistovaatimus saattaa tarkoittaa sitä, että uusi Knights of the Old Republic -versio olisi kehitteillä, joskin tätä pidetään erittäin epätodennäköisenä.