The Verge kertoo, että pelijätti Riot Games on saanut päätökseen sisäisen tutkinnan koskien toimitusjohtaja Nicolo Laurentin väitettyä syyllistymistä seksuaaliseen häirintään.

Yhtiön entinen työntekijä, johtoportaan avustaja Sharon O’Donnell, nosti kanteen Laurentia vastaan, syyttäen tätä sopimattomien seksuaalissävytteisten sekä halventavien, sukupuoleen liittyvien kommenttien tekemisestä. O’Donnellin mukaan hän sai Riot Gamesilta potkut nostettuaan asiasta metelin.

The Washington Postin mukaan Riot Gamesin tutkintaryhmä ei löytänyt todisteita siitä, että Laurent olisi seksuaalisesti häirinnyt tai syrjinyt O’Donnellia tai ryhtynyt kostotoimiin tämän nostamien väitteiden vuoksi.

Riot Gamesin johtokunnan nimittämä tutkintakomitea on osoittanut täyden luottamuksensa Laurentin johtamiskykyyn eikä katso, että yhtiön tulisi ryhtyä toimiin asian tiimoilta.

Tutkintakomitea perusti päätöksensä ulkopuolisen lakityöryhmän tekemään tutkimukseen.

Riot Gamesia kohtaan on nostettu useita vastaavia kanteita. Yhtiötä syytetään yhtiön läpi kulkevasta naisia syrjivästä työkulttuurista ja työpaikkakiusaamisesta. Riot Games on pahoitellut asiaa ja luvannut tehdä muutoksia.