Valven julkaisema vr-testityökalu sisältää mielenkiintoisia tiedostoja.

Pelaajat ovat odottaneet Half-Life -pelisarjan kolmatta osaa kuin kuuta nousevaa. Toistaiseksi Valve on kuitenkin pysytellyt asian suhteen erittäin vaitonaisena. Kukaan ei tiedä, onko koko peliä edes olemassa tai onko projekti haudattu jo kaikessa hiljaisuudessa.

Half-Life 2:n julkaisun jälkeen Valve ilahdutti pelaajia ilmoittamalla, että tästä eteenpäin se julkaisee erillisiä episodeja, mikä mahdollistaa nopeamman julkaisutahdin. Kaksi episodia saatiin, mutta kehitystyö ei juuri nopeutunut. Lisäksi Half-Life 2: Episode 2 jätti pelin tarinan ärsyttävästi kesken.

Huhuja Half-Life 3:n ja Left for Dead 3:n ympärillä on liikkunut runsaasti, mutta ne ovat olleet toinen toistaan kauempaa haettuja.

Tällä kertaa tuoreimmista huhuista vastaa Valve itse, joko trollausmielessä tai vahingossa.

Valven äskettäin julkaisema SteamVR-testiohjelma käyttää pelitalon itsensä kehittämää Source 2 -pelimoottoria, joka on tähän mennessä nähty vain Dota 2 -pelissä. Pelaajayhteisö on kuitenkin kaivautunut syvemmälle SteamVR:n ohjelmistokansioihin ja löytänyt useita tiedostoja, joissa mainitaan Half-Life 3 sekä Left 4 Dead 3.

Löydös herättää ilmeisen kysymyksen: Miksi maininnat löytyvät, jos ne eivät pidä paikkaansa? Vaihtoehtoja on lähinnä kaksi. Joko kyseessä on unohdus tai ”unohdus”, tai sitten Valve trollaa pelaajayhteisöä, Softpedia kirjoittaa.