Samsung on julkaissut taloustietoja huhtikuun ja kesäkuun väliseltä ajalta. Pandemiasta huolimatta yhtiön tuotto nousi 23 prosenttia viime vuoteen verrattuna, Engadget kertoo. Ihmisten siirtyessä etätöihin datakeskukset ostivat lisää palvelimia, jotka käyttävät yhtiön muisteja.

Nousuun auttoivat myös Applelle myydyt näytöt. Samsung tarjoaa Applelle näytöt iPhoneja varten ja saa maksun niistä, vaikka myynnit pienenisivät. Juuri näin kävi Applen sulkiessa tehtaita ja kauppoja.

Loppuvuosi vaikuttaa myös hyvältä Samsungille, sillä markkinoille saapuvat uudet pelikonsolit lisäävät yhtiön muistien kysyntää. Yhtiö aikoo myös julkaista omia mobiililaitteita Unpacked tapahtumassa ensi viikolla. Luvassa on ainakin uusi versio yhtiön taittuvasta Galaxy Fold -älypuhelimesta.

Vaikka Samsungin mobiilisuunnitelmista on kerrottu paljon, niin tv-teknologiasta ei ole kerrottu yhtä tarkasti. Tiedossa on, että yhtiö sijoittaa miljardeja uuden tehtaan rakentamiseen, joka tuottaa kvanttipisteeseen perustuvia näyttöjä. Tiedetään myös lcd-näyttöjen valmistus lopetetaan tämän vuoden aikana.