Samsungin uuden lippulaivamallin omistavat valittavat yllättävistä uudelleenkäynnistyksistä.

Joidenkin käyttäjien mukaan heidän Galaxy S8- sekä S8 Plus -älypuhelimensa käynnistyvät uudelleen yhtäkkiä ja ilman näkyvää syytä.

Erään Yhdysvalloissa asuvan käyttäjän mukaan hänen Galaxy S8 käynnistyi kymmenen tunnin aikana uudelleen peräti seitsemän kertaa. Uudelleenkäynnistyksiin ei hänen mukaansa vaikuttanut se, oliko puhelin pöydällä, latauksessa tai käytössä.

Ensimmäisen viestin jälkeen ketjuun alkoi tulla vastauksia myös muilta lippulaivamallin käyttäjiltä, jotka kärsivät vastaavanlaisista ongelmista. Eräs epäonnekkaista kertoi, että jokaisen uudelleenkäynnistyksen jälkeen laitteen sovelluskäynnistysnäkymä palautuu oletusasetuksilleen, ZDNet kirjoittaa.

Erään toisen käyttäjän mukaan hänen Galaxy S8 Plus -älypuhelimensa on jäänyt uudelleenkäynnistyslooppiin, mikä on erittäin turhauttavaa.

Kaikki viestit ongelmista eivät ole peräisin vain yhdysvaltalaiskäyttäjiltä, vaan mukana on pari raporttia myös esimerkiksi Kanadasta.

Uudelleenkäynnistysongelmat eivät ole Samsung Galaxy S8:n ainoa riesa. Eteläkorealaiset käyttäjät ovat valitelleet laitteen näytön olevan liian punasävyinen. Samsung on kuitenkin julkaissut tähän ongelmaan jo korjauksen.