Samsungin puhelimissa on mainoksia monissa sovelluksissa. Laitteiden puhelinsovelluksessa on Yelpin kanssa yhteistyössä tehty välilehti, josta voi soittaa eri paikkoihin suoraan ilman tarvetta hakea puhelinnumeroa netistä. Välilehden keskellä oli mainos, joka sulautui muiden vaihtoehtojen sekaan, kertoo AndroidPolice.

Samanlaisia mainoksia löytyy myös monista muista Samsungin sovelluksista. Samsung Musicissa on mainoksia, jotka näyttävät kirjastossa olevilta kappaleilta. Samsung Healthissä ja Samsung Payssä on paikat mainoksille. Sääsovelluksen mainokset näyttävät uutisilta. Monissa näistä sovelluksista on paljon muitakin selviä mainoksia.

Sirius XM mainostaa palveluaan Samsung Music -sovelluksessa, vaikka Samsungin omassa sovelluksessa on sisäänrakennettu Spotify. Mainoksen voi piilottaa, mutta vain 7 päivän ajaksi, jonka jälkeen mainos tulee takaisin. Puhelimeen tulee myös ilmoituksia, joissa kerrotaan uusista tuotteista.

Mainokset näkyvät melkeinpä kaikilla Samsungin puhelimilla. Edes yli 2000 euron Galaxy Fold ei säästy mainoksilta. Pahinta mainoksissa on, että osaa niistä ei saa poistettua puhelimestaan mitenkään.