Perinteisesti korealaisyhtiö on esitellyt C-Lab -tutkimusyksikkönsä tuoreimmat innovaatiot tammikuun alussa Las Vegasin CES-tapahtumassa. Ennakkomaistiaisia niistä tarjotaan kuitenkin jo nyt.

Äkkiseltään käyttökelpoisimmalta vaikuttaa SelfieTypeksi nimetty keksintö. Sen avulla puhelimellaan voi kirjoitta viestejä pöydänpintaa naputtelemalla. Puhelimen kamera päättelee sormien liikkeistä mitä näppäimiä on tarkoitus painella. Vastaavia laitteita on nähty jo aiemmin, niiden kanssa kirjoituksen toimivuus on tosin ollut heikkoa. SelfieTypen pitäisi toimia paremmin tekoälyn ansiosta.

Kiintoisalta vaikuttaa myös Hyler, eli yliviivaustussi, joka yliviivauksen ohessa skannaa ja tallentaa tekstit digitaalisessa muodossa älypuhelimeen.

Hiustensa menettämistä pelkääville Samsung C-Labissa on kehitetty erikoisesti nimetty Becon. Pienikokoisella analysaattorilla kuvataan hiuspohjaa, ja tulokset voidaan lukea mobiilisovelluksesta. Ohjelma ehdottaa kullekin käyttäjällä parasta tapaa kaljuuntumisen pysäyttämiseen ja pitää kirjaa edistymisestä.

Kaikkiin Samsungin C-Lab -uutuuksiin voi käydä tutustumassa tästä linkistä.