The Next Webin mukaan Galaxy-malliston kymmenes versio hylkää näyttöloven, ja tilalle tulee ikään kuin näytön keskelle upotettu etukamera (’hole-punch’ display). Näin pyritään maksimoimaan ruudun pinta-ala suhteessa laitteen etupuolen mittoihin. Vastaava ratkaisu on nähty jo Honorin V20-luurissa sekä Samsungin omassa A8S-puhelimessa, mutta Samsung S10+:n odotetaan esittelevän ensimmäisenä maailmassa kahden kameran toteutuksen.

Laitteesta on luvassa todennäköisesti kolme kokovaihtoehtoa: Galaxy S10 E, tavallinen S10 ja S10+. Näyttöjen koot vaihtelevat 5,8 ja 6,4 tuuman välillä. Lisäksi huhuja on liikkunut peräti 6,7-tuumaisesta Galaxy S10 X -puhelimesta.

The Next Web odottaa perusmallien Galaxy S10:n ja S10+:n saavan sisuksiinsa merkittäviä parannuksia verrattuna edellismalleihin. Yhdysvaltain ulkopuolella puhelimia vauhdittaa Samsungin oma Exynos 9820 -järjestelmäpiiri. Sormenjälkilukijan odotetaan löytyvän näyttöön upotettuna, kuten esimerkiksi OnePlus 6T:ssä.

Ram-muistia ennustetaan tarjottavan 6 tai 8 gigatavun verran, tallennustilavaihtoehdot puolestaan alkavat todennäköisesti 128 gigatavusta. Samsung ilmoitti tammikuun lopulla aloittaneensa teratavun kokoisten eUFS-muistien (embedded Universal Flash Storage) massatuotannon.

Galaxy S10:n ja S10+:n odotetaan käyttävän kolmea takakameraa. Etupuolella S10:ssä on huhuttu olevan yksi kamera, S10+:ssa puolestaan kaksi.

Akkujen kapasiteettiin on huhujen mukaan luvassa roima lisäys. S10+:n ennustetaan pitävän sisällään 4100 milliampeeritunnin akun, kun edellismallissa kapasiteetti oli 3500 milliampeerituntia.

Lopuksi The Next Web muistuttaa, että Samsungin odotetaan pitävän edelleen perinteisen kuulokeliitännän mukana Galaxy-kymppimalliston laitteissa.

Puhelinten odotetaan tulevan myyntiin maaliskuun aikana.