Sharkoon on julkistanut uuden tietokonekotelon nimeltään REV220. Kotelon sisäpuoli on suunniteltu uniikisti. Mukana tulee peräti viisi tuuletinta ja rgb-valot.

Sisäpuolelta kotelo eroaa muista kääntämällä emolevyn siten, että liitännät menevät ylöspäin, ja peilikuvana. Tietokone kuuluisi siis laittaa pöydän vasemmalle puolelle, kertoo Tom’s Hardware. Tämä voi vaikuttaa erikoiselta valinnalta, mutta nykyään emolevyn ei ole pakko olla kotelossa perinteiseen tapaan.

Kotelon yläpuolella on suoja, jota nostamalla pääsee käsiksi liitäntöihin. Vaikka suoja näyttäisi hankalammalta, se voi kuitenkin olla helpompi tapa liitäntöjen hoitamiseen. Yläpuolella olevien liitäntöjen kanssa ei tarvitse arpoa mihin kaapelit menevät, kuten perinteisissä koteloissa.

Uudenlainen suunnittelu voi myös parantaa tietokoneen ulkonäköä joidenkin silmissä. Näytönohjaimien tuulettimet ovat uudessa kotelossa näkyvin osa näytönohjaimesta emolevyn asettelun takia. Perinteisillä koteloillakin tämä on mahdollista, mutta se vaatii paljon enemmän työtä.

Kotelon hinta on Euroopassa 107 euroa.