Microsoft aikoo päivittää kaikki Skype 7 -versiota käyttävät käyttäjät pikaviestimen tuoreimpaan versioon. Takaraja on 1. syyskuuta. Määräajan tullessa täyteen kaikki Skype 8:aa vanhemmat versiot lopettavat toimintansa.

Skype on saamassa samalla uusia ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden tallentaa puheluita. Microsoft listaa myös muita syitä siirtyä tuoreimman version käyttöön. Tällainen on muun muassa mahdollisuus jakaa valokuvia ja tiedostoja kavereiden kesken raahaa-ja-pudota -menetelmän avulla.

Microsoft julkaisi Skype 8:n beetaversion jo viime lokakuussa, mutta se oli tuolloin tarjolla vain vanhemmille Windowseille sekä Windows 10:n versiolle 1511. Anniversary Updaten ja sitä uudempien Windows 10 -versioiden käyttäjille oli tarjolla vain Skypen universaalille Windows-alustalle kehitetty versio, Neowin kirjoittaa.

Tällä hetkellä tuorein Skype-versio on 8.25.0.5. Vanhemman version käyttäjät voivat päivittää manuaalisesti valitsemalla Ohje > Tarkista päivitykset. Toinen vaihtoehto on odottaa sovelluksen automaattista päivittymistä.