Microsoft lupaa tarjota Skype-käyttäjille mahdollisuuden vastaanottaa ja lähettää tekstiviestejä sovelluksen kautta.

Androidille tarkoitettu SMS Connect -ominaisuus on tarjolla Skypen uudessa esiversiossa, mutta sitä ei voida vielä ottaa käyttöön, Android Central kirjoittaa.

Skypen Windows- ja Mac-esiversioiden käyttäjät voivat lukea Android-puhelimeen saapuneita tekstiviestejä sovelluksen avulla. Viesteihin on myös mahdollista vastata Skypeä käyttäen. OnMSFT-sivuston tietojen mukaan ominaisuus sisältyy Skype Preview 8.29.76.16 -versioon, joskaan se ei ole vielä saatavilla Windows 10:lle.

Tekstiviestiominaisuuden lisäksi Skypen käyttäjät ovat saamassa päästä-päähän-salatut keskustelut sekä mahdollisuuden tallentaa puheluita. Salattu Private Message -ominaisuus on Microsoftin Peter Skillmanin mukaan jo kaikkien saatavilla. Puheluiden tallennusmahdollisuus on luvassa pian.

Roll out started with 8.27 and will be at 100% soon. Follow these steps: Start the audio/video call. During call, click Options [+] button & select “Start Recording”. You can stop recording call anytime you want. Once done, the recorded content will be available for everyone

— peter skillman (@peterskillman) 16. elokuuta 2018