Monella työpaikalla käytettävässä viestintäsovellus Slackissa oli toimintahäiriöitä maanantaina illalla. Käyttökatkoja seuraavan Downdetector-sivuston mukaan häiriöt alkoivat noin kello viideltä Suomen aikaa ja kestivät likimain kolme tuntia.

Katkon aikana lähetetyt viestit eivät välittyneet vastaanottajille oikein. Kirjoitettu teksti muuttui väriltään harmaaksi hetken kuluttua lähettämisestä. Viestit eivät välttämättä menneet perille ollenkaan tai niissä esiintyi viivettä. Myös kalenteri- ja sähköpostitoiminnoissa oli häiriöitä. The Independentin mukaan jotkin osat yhtiön verkkosivuista eivät näkyneet kunnolla. New York Times kirjoittaa, että puhelut olivat niin ikään poissa pelistä, ja osa käyttäjistä ei pystynyt edes kirjautumaan palveluun.

Slack kertoi Twitterissä käyttäjien ongelmista ladata keskustelukanavia. Myöhemmin illalla ongelmien tiedotettiin korjaantuneen.

Slack ja muut viestisovellukset ovat tulleet etätöissä entistä tärkeämmiksi. Erityisesti Yhdysvalloissa käyttökatkos aiheutti hämmennystä, sillä se ajoittui joululomien jälkeiseen maanantaiaamuun, jolloin suuri osa ihmisistä palasi töihin.

Slackilla on maailmanlaajuisesti yli kymmenen miljoonaa päivittäistä käyttäjää. Sovellus on yli 750 000 yrityksen käytössä. Yhtiö myytiin hiljattain Salesforcelle.