Sony on kiinnostunut vapaaehtoisista beetatestaajista, jotta PlayStation 4 -pelikonsolin seuraava järjestelmäpäivitys sujuisi mahdollisimman kivuttomasti.

Osallistumisen ehtona on, että taloudesta löytyy PlayStation 4 -pelikonsoli ja internetyhteys, minkä lisäksi hakijan täytyy olla vähintään 18-vuotias.

Sekään ei kuitenkaan välttämättä takaa paikkaa auringossa, sillä Sony lupaa tarjota vain ”mahdollisuuden päästä osallistumaan beetatestaukseen”, Neowin kirjoittaa.

Sony on avannut ilmoittautumislomakkeen niille, jotka haluavat päästä beetatestaamaan seuraavaa suurempaa System Software 4.5 -päivitystä ennen sen jakelua suurelle yleisölle.

”Osallistuaksesi tarvitset PlayStation 4:n, internetyhteyden sekä pääsyn pääkäyttäjätilille (Master account). Ja muista – voit koska tahansa palata takaisin vanhaan [ohjelmistoversioon]”, Sonylta luvataan.

Jos tulet valituksi, lupaa Sony lähettää aiheesta sähköpostia. Yhtiö lupaa ilmoittaa myöhemmin, mitä uusia ominaisuuksia System Software 4.5 -päivitys tuo tullessaan. Rekisteröityä voi helmikuun alkupuolelle asti.