Sony on kertonut kannettavasta henkilökohtaisesta ilmastointilaitteestaan jo aiemmin, mutta nyt se on lopulta saatu kauppoihin. Reon Pocket -ilmastointilaitteen hinta on Sonyn omassa japanilaisessa verkkokaupassa noin 110 euroa ja Japanin Amazonissa noin 155 euroa.

Peltier-elementtiin perustuva viilennin näyttää ulkoisesti Applen Magic Mouse -hiireltä. Selkää vasten painuu viilentävä osa ja elementin lämpimältä puolelta lämpöä poistetaan pienellä tuulettimella. Itse jäähdyttimen lisäksi vaaditaan myös Sonyn oma erikoispaita, jonka selässä olevaan taskuun Reon Pocket sujahtaa.

Jäähdyttimen voi säätää täyteen automaattitilaan, kertoo uutuudesta raportoinut Gizmodo. Silloin se päättelee lämpötila- ja liikeantureiden avulla mitä käyttäjä on tekemässä ja säätää asetuksiaan sen mukaan. Tarkempaa kontrollia haluava voi myös säätää lämpötilan itse Android- tai iOS-sovelluksella.

Talvella puhallinta voi käyttää myös lämmitykseen. Kovin pitkille ulkoilmaretkille se ei kuitenkaan sovellu talvella sen enempää kuin kesälläkään, sillä akkukestoksi luvataan vain 2–4 tuntia. Akun lataus täyteen kestää puolestaan noin kaksi tuntia.