Sony on paljastanut Xperia III -puhelinmallistonsa, johon kuuluu yhteensä kolme puhelinta

Xperia 1 III & Xperia 5 III

Sonyn mukaan sen uusimmassa Xperia 1III-lippulaivapuhelimessa on maailman ensimmäinen 4k hdr -näyttö, joissa on 120 hertsin virkistystaajuus. Kokoa ruudulla on 6,5 tuumaa. Sen sijaan Xperia 5 III:ssa on 6,1 tuuman ruutu ilman 4k-tarkkuutta.

Molemmissa puhelimissa on järeä Qualcomm Snapdragon 888 5G -järjestelmäpiiri. Luureissa on 4500 milliampeeritunnin akku, joka tukee 30 watin pikalatausta.

Näiden ominaisuuksien lisäksi puhelimissa on rutkasti uutta kuvausautomatiikkaa, joka helpottaa valokuvien ja videoiden ottamista eri tilanteissa.

”Ratkaiseva ominaisuus molemmissa malleissa on maailman ensimmäinen älypuhelimessa oleva säädettävä telekuvalinssi yhdistettynä kaksoiskuvadiodikennoon, jolla saavutetaan jopa 105 millin polttoväli – sekä nopea automaattitarkennus Dual PDAF -sensorin ansiosta. Vaihdettaessa 70 millin ja 105 millin välillä tarkennus säätyy hetkessä vangiten yksityiskohtien kauneuden”, tiedotteessa hehkutetaan.

Puhelimissa on päivittyneet stereokaiuttimet, joista kajahtaa 40 prosenttia lisää ääntä edelliseen sukupolveen verrattuna.

Xperia 1 III on saatavilla väreissä Frosted Black ja Frosted Purple. Puhelin saapuu myyntiin kesällä 2021. Tarkka hinta paljastetaan vasta myöhemmin.

Xperia 5 III on saatavilla väreissä musta, pinkki ja vihreä. Puhelin saapuu myyntiin kesällä 2021. Tarkka hinta paljastetaan vasta myöhemmin.

Xperia 5 III

Xperia 10 III

Sony päivittää matalamman hintaluokan Xperia 10 -puhelimensa 5g-aikaan Snapdragon 690 5G -järjestelmäpiirillä. Puhelimessa on 6 tuuman loveton teräväpiirtoinen oled-näyttö. Akun kapasiteettia on lihotettu 4500 milliampeerituntiin.

Sonyn mukaan puhelimen uudessa kolmilinssikamerassa on tehostettu hämäräkuvaus ja liikkuvien kohteiden kuvaus.

Xperia 10 III on saatavilla väreissä musta, sininen ja valkoinen. Puhelin saapuu myyntiin kesällä 2021. Tarkka hinta paljastetaan vasta myöhemmin.

Xperia 10 III