Verkkopalvelut ovat hyvä asia näin korona-aikana, kun turhia kohtaamisia pitäisi vältellä. Uutta tällä saralla on rintaliivien sovituspalvelu, jolla asiakas voi varata kotiinsa liiviasiantuntijan etäyhteydellä.

”Haluamme palvella asiakkaita henkilökohtaisesti myös verkossa ja todistaa, että myös rintaliivit voi ostaa helposti verkkokaupasta ja saada itselle täysin sopivat liivit. Annamme asiakkaille selkeät ohjeet, miten etäsovituspalvelu varataan ja miten tapaamiseen kannattaa valmistautua, jotta sovitushetki on vaivaton ja miellyttävä”, sanoo uuden toiminnan aloittaneen Liivikeskuksen yrittäjä Anu Niemi tiedotteessa.

Palvelun teknisinä vaihtoehtoina ovat tällä hetkellä WhatsApp, Facetime ja Zoom. Niemi vakuuttaa, että yksityisyyteen liittyvät kysymykset on otettu huomioon.

Hänen mukaansa moni nainen Suomessa käyttää vääränkokoisia rintaliivejä, jotka voivat aiheuttaa jopa erilaisia terveysongelmia, kuten esimerkiksi niska- ja selkäkipuja tai kipeitä hankaumia.

”Jopa seitsemän kymmenestä ensi kertaa meille tulevasta asiakkaasta käyttää vääränkokoisia liivejä. Asiakas ei välttämättä edes tiedä miltä oikean kokoisten liivien kuuluu näyttää ja tuntua. Kokomitoitus myös vaihtelee paljon eri merkkien ja mallien välillä. Eli ei ole ihme, että sopivia liivejä on vaikea löytää ilman asiantuntevaa apua”, Niemi sanoo.