PC Gamer uutisoi Valven kertoneen asiasta ennen pelialan vuotuisia GDC-messuja.

Steam Link Anywhere laajentaa Steam Linkin toimintaa. Steam Link -laite kytketään pc-tietokoneeseen ja se mahdollistaa pelien pelaamisen mistä vain pelkän paikallisverkon sijasta. Laite ei myynyt kovin hyvin ja myöhemmin Steam korvasi sen samannimisellä sovelluksella.

Anywheren kokeileminen vaatii laiteohjelmiston päivittämistä viimeisimpään beetaversioon ja myös Steam-kaupan pääteohjelmasta pitää olla beetaversio, joka on päivitetty uusimpaan versioonsa. Tällöin näkyviin saa ”Other Computer” -vaihtoehdon, kun Steam Linkin kautta hakee laitteita. Palvelun käyttö vaatii hyvin nopeita nettiyhteyksiä, jotta peli toimii jouhevasti toisella laitteella.

Toinen Valven kertoma uutinen oli, että se antaa kehittäjille pääsyn Steam Networking Sockets -ohjelmointirajapintoihin. APIen kautta kehittäjillä on pääsy verkkojakeluinfrastruktuuriin, jonka päällä CS:GO ja Dota 2 toimivat. Tämä voi olla yksi tapa, jolla valve yrittää pitää pelistudiot omassa kaupassaan nyt kun Unreal Enginen ja Fortniten kehittäjä Epic Games on julkaissut kilpailevan kauppapaikkansa.