Steam Link on Steam-pelipalvelun ominaisuus, jonka avulla pelaaja voi suoratoistaa tietokoneellaan olevia pelejä muihin samassa lähiverkossa oleviin laitteisiin, kuten puhelimiin, tabletteihin ja televisioon.

The Verge kertoo, että Steam Link -sovelluksesta saapui nyt myös Linux-versio.

Kaikkiaan Steam Link toimii nyt Linuxissa, Androidilla, iOS:llä ja Raspberry Pillä, eli koska Steam itse toimii natiivina Windowsilla ja Macilla, on huushollista vaikea löytää enää laitetta, jolla Steamin pelejä ei voisi pelailla.

Steam paranteli myös palvelunsa Remote Play Together -ominaisuutta.

Beetavaiheessa olevan Remote Play Togetherin avulla pelaaja voi suoratoistaa omalta koneeltaan löytyvää peliä kavereilleen, jolloin toverit voivat pelata samaa peliä yhdessä. Pelailuun riittää, että peli löytyy vain yhdeltä käyttäjältä.

Aiemmin Remote Play Together antoi pelata myös yhden sellaisen kaverin kanssa, jolla ei ole Steam-tiliä lainkaan. Nyt Steam höllensi rajoituksia, eikä kenelläkään pelikaverilla tarvitse enää olla Steam-tiliä.

Pelailua rajoittaa enää nettikaistan leveys: koska pelaaja itse suoratoistaa peliä muille, se käy nopeasti nettiyhteydelle raskaaksi.

Ohjeet Remote Play Togetherin käyttöön löytyy täältä.