Suomalaisen Remedy Entertainmentin Control on tällä hetkellä ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta. Vuonna 2019 julkaistu teos on noussut peliklassikoksi, joka on kääntynyt jo useille alustoille.

Suomalaisen pelaajan perspektiivistä Control on erityisen riemastuttava, sillä pelissä on runsaasti viittauksia Suomeen. Näistä näkyvin lienee Martti Suosalon näyttelemä pelihahmo Ahti.

Tavallisesti peli maksaisi 32 euroa, mutta nyt peli on ladattavissa ilmaiseksi 17. kesäkuuta asti. Tätä ennen pelin ladanneet saavat pitää teoksen itsellään.

Pelin lataamista varten pelaaja tarvitsee tilin ja kaksivaiheisen varmennuksen käyttöönottamisen Epic Games Storeen. Sen sijaan maksutietoja pelikaupalle ei tarvitse luovuttaa.

Lue Peliluolan arvio Control-pelistä täältä.

Haluatko kuulla lisää uutisia peleistä ja pelaamisesta? Mikrobitin Mestari & Testari -podcastissa peli- ja e-urheilumaailman ilmiöitä tarkastellaan yhdessä e-urheilukenttien mestaripelaaja Teemu ”wabbit” Hiilisen sekä stand up -koomikko Tomi Walamiehen asiantuntevassa opastuksessa.