Suomalaisen kuivakkaalla amishuumorilla ryyditetty autoilupeli My Summer Car on saavuttanut melkoista suosiota myös Suomen ulkopuolella. Parhaimmillaan MSC piipahti jo Steamin globaalin latauslistan kolmossijalla.

Pelin kuvaus Steamissa ei vielä anna täydellistä kuvaa mistä hommassa on kyse. Teksti kuuluu kuivuudessaan sanatarkasti näin: ”My Summer Car on ultimaattinen auton omistus-, kasaamis-, korjaus-, tuunaus-, ylläpito- ja pysyvän kuoleman välttämissimulaattori. Aloitat pelin satojen irto-osien keskeltä ja yrität kasata moottorin ja auton toimivaan kuntoon.”

Hyvin läheisesti Datsun 100A:ta muistuttavan auton kasaaminen ei todellakaan käy kädenkäänteessä, vaan vaatii todellista perehtymistä eri osien toimintaan. Mikäli autonsa kasaa hutiloiden, sen voi joutua hakemaan traktorilla ojasta takaisin kotipihaan korjattavaksi. Traktorilla voi myös poiketa hakemaan kaupasta ruokaa – ja alkoholia. Kännipäissään ajelun seurauksena voi tosin olla ”permadeath” eli pelihahmon pysyvä ja lopullinen kuolema, jolloin pelaamisen joutuu aloittamaan täysin alusta.

Masokistinen simulaattori on saavuttanut suurta julkisuutta, ja ohitti hetkellisesti Steamin latauslistalla jopa Civilization VI:n. Tällä hetkellä suomalaistuote on listalla sijalla 12.