Suomalaisen Remedy Entertainmentin seuraava peli, Alan Wake 2, on saanut virallisen julkaisupäivän. Pelin tuore traileri julkaistiin PlayStation Showcase -tapahtumassa ja samalla Remedy kertoi yhdessä julkaisijansa Epic Gamesin kanssa, että peli julkaistaan tiistaina 17. lokakuuta.

Alan Wake 2 tulee saataville digitaalisena versiona pc:lle Epic Games Storessa, PlayStation 5:lle sekä Xbox Series X/S -konsoleille. Peli on nyt ennakkotilattavissa.

Traileri esittelee Melanie Liburdin esittämän Saga Andersonin. Anderson saapuu tutkimaan Yhdysvaltain luoteisosassa sijaitsevassa Bright Fallsin pikkukaupungissa tapahtuneita murhia.

Anderson löytää sivuja kauhutarinasta, joka alkaa käydä toteen. Hän selvittää, miten tarina liittyy Alan Wakeen, kadonneeseen kirjailijaan, jonka synkkä tarina muistuttaa pahaenteisesti hänen omaansa.

"Alan Wake 2 on tiivistunnelmainen tarina ja monikerroksinen mysteeri, joka vie pelaajat kahdelle karmivalle matkalle, jotka kulkevat rinnakkain ja heijastelevat toisiaan omituisin ja yllättävin tavoin”, hehkuttaa tiedotteessa Sam Lake, Alan Wake 2:n luova johtaja ja pääkäsikirjoittaja.

Alan Wake 2 vie pelaajat psykologiseen kauhutarinaan kahden pelattavan hahmon näkökulmista. Saga Anderson yrittää ratkaista murhamysteerin Yhdysvaltain luoteisosissa, kun taas Alan Wake yrittää kirjoittaa todellisuuttaan uusiksi paetakseen Dark Placesta, New York Cityn painajaismaisesta versiosta.

Alkuperäinen Alan Wake sai hyvän vastaanoton ja pokkasi muun muassa Time-lehden vuoden 2010 parhaan pelin tittelin. Remedy ja Epic Games ovat julkaisseet pelistä remasteroidun version nimeltä Alan Wake Remastered, joka on saatavilla pc:lle sekä PlayStation 4:lle ja 5:lle sekä Xbox One- ja Series X/S -konsoleille.

Ikärajalla varustetun trailerin voit katsoa YouTubessa.