Kansainvälisesti toimiva Loopia Group hankki Planeetta Internetin talliinsa elokuussa 2019. Nyt ostoskoriin poimittiin Suomen Hostingpalvelu ja Domainhotelli, joiden koko osakekanta ostettiin Planeetta Internetin nimissä.

Suomen Hostingpalvelulla on vahva asema Suomen markkinoilla, ja se kasvanut jatkuvasti jo vuodesta 2008. Vuonna 2015 perustettu Domainhotelli nopeasti kasvava verkkotunnusten rekisteröijä Suomessa. Hostingpalvelulla ja Domainhotellilla on yhdessä yhteensä yli 40 000 asiakasta.

”Hostingpalvelun vahva osaaminen ylivoimaisen asiakaskokemuksen ja älykkäiden verkkotunnuspalveluiden luomisessa täydentävät hyvin Loopia Groupin liiketoimintaa. Lisäksi yritysosto tukee tavoitettamme rakentaa vahva ja kestävä teknologiayritys”, Loopia Groupin toimitusjohtaja Sara Laurell sanoo tiedotteessa.

Loopia Group on verkko- ja hosting-palveluita tarjoava yritys, jonka liiketoiminta keskittyy pääasiassa Ruotsiin, Suomeen, Tsekkeihin ja Slovakiaan. Loopia tarjoaa palveluja asiakkailleen myös Saksassa, Isossa-Britanniassa, Unkarissa, Alankomaissa, Norjassa, Serbiassa ja Espanjassa. Yrityksen tärkeimmät brändit ovat Loopia, Active24, Websupport ja Planeetta.

Kaupan jälkeen Loopia-ryhmässä on yli 300 työntekijää ja sillä on 600 000 asiakasta.