Yhtiö on ilmoittanut julkaisevansa ensimmäisen fiktiivisen podcastinsa - The Only Podcast Left. Kyseessä on fiktiivinen tarina, joka linkittyy uuteen zombieteemaiseen Daybreak-sarjaan.

Erikoista kyllä, podcast tulee saataville ensin Spotify-suoratoistopalvelussa. Se on kuunneltavissa ainoastaan Spotifyn kautta marraskuun 7. päivästä joulukuun 12. päivään, minkä jälkeen maailmanlopun tunnelmissa liikkuva The Only Podcast Left on kuunneltavissa myös muissa suoratoistopalveluissa.

Netflix on jo aiemmin kokeillut siipiään podcastien parissa, esimerkiksi Stranger Things -hittisarjan ohessa julkaistiin tuotannon taustoja avaavaa sarjaa. Myös muilla alan toimijoilla on käynnissä samankaltaisia kokeiluja. HBO esimerkiksi julkaisi oman podcastinsa Tsernobyl-sarjaan liittyen.

Nyt kyseessä on kuitenkin Netflixin osalta ensimmäinen yritys laajentaa suoraan jonkin videomuotoisen tuotannon tarinauniversumia. Podcastien hyötyihin kuuluvat ainakin huomattavasti huippuluokan tv-sarjoja maltillisemmat tuotantokustannukset.