Alun perin OpenSUSE Leap 42.3:n tukiajan piti päättyä jo viime tammikuussa, mutta SUSE:lla katsottiin, että määräaika koittaa liian pian, mistä johtuen käyttäjille tarjottiin jatkoaikaa kesäkuun loppuun.

30. kesäkuuta Leap 42.3:n tukiaika tulee kuitenkin päätökseensä lopullisesti. Käyttäjiä suositellaan päivittämään pikimmiten OpenSUSE Leap 15.1:een. Leapin viimeisin versio perustuu uuteen SUSE Enterprise Linux 15 SP1:een.

SUSE Enterprise Linux 15 SP1 tuli hiljattain ladattavaksi myös Microsoftin Windows-sovelluskauppaan. Käyttöjärjestelmää voi kokeilla Windows 10:n Subsystem for Linux -ympäristössä.

OpenSUSE Leap 42.3:n käyttäjillä on vaihtoehtona päivittää joko tuoreimpaan Leap 15.1 -versioon, tai vaihtoehtoisesti vaihtaa vakaa, määräajoin julkaistava alusta jatkuvasti päivittyvään OpenSUSE Tumbleweed -versioon.

Vanhan OpenSUSE-version käyttö ei ole enää suositeltavaa, sillä käyttöjärjestelmälle ei julkaista kriittisiä tietoturvakorjauksia tai muitakaan päivityksiä. Päivitysohjeet uudempaan versioon löydät täältä.