Kaikkiaan ZeroPaige on viettänyt Super Mario Bros -tasohyppelyn Commodore-käännöksen parissa seitsemän vuotta. Monet pitivät urakkaa mahdottomana, joskaan sitä se ei nähtävästi ollut.

ZeroPaigen käännös sisälsi pelin Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Japanissa julkaistut versiot. Peli julkaistiin Commodore-levykuvana, jota saattoi pelata aidolla raudalla tai emulaattorin avulla.

Pian kävi kuitenkin ilmeiseksi, ettei haukkana oikeuksiaan vahtiva Nintendo arvostanut ZeroPaigen työpanosta. Pelijätti nimittäin vaati pelin välitöntä hyllyttämistä. Nintendon vaateisiin joutui alistumaan muun muassa peliä bloginsa kautta levittänyt PDX Commodore Club.

Monet ehtivät lataamaan pelin ennen Nintendon väliintuloa, ja vastaanotto on ollut mahtava. ZeroPaigen saavutusta on ehditty kehua maasta taivaisiin.

Nintendo on viime aikoina kunnostautunut tekijänoikeusrintamalla. Yhtiö on vaatinut suljettavaksi lukuisia NESin rom-tiedostoja luvatta tarjoavia emulaattorisivustoja hyvällä menestyksellä.

Asiasta kirjoittanut TorrentFreak vinoilee Nintendon toiminnalle toteamalla, että Super Mario Bros on saatavilla Commodore 64:n lisäksi myös Game Boylle, Wii U:lle sekä Switchille, mutta ilmeisesti vuonna 1982 julkaistu 8-bittinen pelikone muodosti suurimman uhan japanilaisjätin kassavirralle.