Suurta suosiota nauttiva pelikauppa GOG on päivittänyt ehtojaan rahojen palauttamiseksi, eikä sen kilpailijat pääse edes lähelle.

Vastaisuudessa GOG:sta hankitun pelin voi palauttaa 30 päivän ajan. Yhtiön uusissa ehdoissa ei aseteta edes tuntimääräistä rajaa, joten käytännössä pelin on voinut pelata ensin vaikka läpi, Techspotilla ihmetellään.

GOG:n uudet ehdot ovat niin löyhät, että se altistaa yhtiön ja pelitalot väärinkäytöksille. GOG:lla tiedetään tämä, ja jokainen tapaus arvioidaankin erikseen. Yhtiöltä muistutetaan, että kehittäjiä ja tuottajia ei saa käyttää hyväkseen.

”Muistakaa kunnioittaa aikaa ja kovaa työtä, jota pelinkehittäjät ovat laittaneet tuotoksiinsa. Muistakaa myös, että rahojen palauttamista ei ole tarkoitettu peliarvioksi: jos pelasit pelin jo läpi etkä pitänyt siitä, ole ystävällinen ja harkitse jakavasi mielipiteesi [rahojen palautuksen sijaan]. Älkää käyttäkö hyväksenne luottamustamme ja pyytäkö rahojanne takaisin kohtuuttomasta määrästä ostettuja pelejä. Älkää olko se tyyppi, kukaan ei tykkää heistä”, GOG vetoaa pelaajiin.

Yhtiö pidättää itsellään myös oikeuden kieltäytyä rahojen palautuksesta yksittäistapauksissa.