Kesällä 2019 julkaistu Horace on yksi viime vuosien parhaista indiepeleistä. Se on tarina ihmisyyttä tavoittelevasta, rauhallista lähiöelämää rakastavasta keltaisesta robotista, joka on perinpohjin lempeä ja ystävällinen. Pian Horace on kuitenkin mukana huimaavissa seikkailuissa, josta ei vaaroja puutu.

Juonesta ei sen enempää, jotta pelin runsaita käänteitä ei vahingossakaan pilaa, mutta kyseessä on kekseliäs, viihdyttävä, koskettava, absurdia huumoria ja traagisia tapahtumia sisältävä kertomus, joka pursuaa tunnelmaa ja erinomaista pelattavuutta.

Horace on pääosin tasoloikinta, mutta poskettoman hyvän genretietoisuuden ansiosta peli viskaa Horacen välillä klassikkopelien kaltaiseen hurvitteluun, kuten kaahaamaan Out Runin hengessä pitkin maantietä tai syöksymään Space Harrierin tyyliin kohti uusia outouksia.

Ja se on vasta yksi pieni siivu Horacen reilut 15 tuntia kestävästä eepoksesta.

Kuten voitte ehkä päätellä, Peliluola suosittelee Horacea erittäin lämpimästi.

Horace on haettavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta 24. tammikuuta 4:00 saakka.

Epic Storen tarjoamien ilmaisten pelien lataaminen ei maksa mitään, mutta prosessi vaatii käyttäjätunnuksen luomisen. Tunnus ei velvoita mihinkään.

Epic Storesin jakamat ilmaispelit ovat ja pysyvät käyttäjän pelikirjastossa, eivätkä ne katoa vaikka mitään ei koskaan ostaisikaan.