Epic Games Store jatkaa ilmaisten pelien jakamista joka viikko. Tällä kertaa halukkaat saavat Sundered: Eldritch Editionin.

Sundered on kaoottinen, grafiikoiltaan animaatioelokuvan tyylinen metroidvania, eli peli yhdistelee tutkimusmatkailua, tasoloikintaa ja taistelua saumattomaksi paketiksi. Pelaaja ohjaa sivuttain vierivissä maastoissa Eshe-nimistä naista ja yrittää kukistaa muinaisen vihollisen.

Juu, kyllähän tämä aika kliseiseltä kuulostaa, mutta toteutus on kaikki kaikessa.

Sundered ammentaa runsaasti kauhuelementtejä muun muassa H.P. Lovecraftin maineikkaasta Cthulhu-mythoksesta. Sundered käyttää taitavasti grafiikkaa vahvistaakseen piinaavaa ja painajaismaista tunnelmaa, ja tiukasti hiottu pelattavuus räjähtävine taikavoimineen tekee kokonaisuudesta herkullisen epätoivoisen mutta samalla voimaannuttavan.

Peliluola siis suosittelee Sunderedia lämpimästi.

Sundered: Eldritch Edition on haettavissa torstaihin saakka, eli se poistuu saatavilta 16. tammikuuta 18:00.

Epic Storen tarjoamien ilmaisten pelien lataaminen ei maksa mitään, mutta prosessi vaatii käyttäjätunnuksen luomisen. Tunnus ei velvoita mihinkään.

Epic Storesin jakamat ilmaispelit ovat ja pysyvät käyttäjän pelikirjastossa, eivätkä ne katoa vaikka mitään ei koskaan ostaisikaan.