The Next Web kirjoittaa suoratoistomarkkinoiden uusimmasta tulokkaasta, joka ei ainakaan pyri pörhistelemään sisältötarjonnan runsaudella.

MintMobile+ -palvelun aloitussivu näyttää nopeasti vilkaistuna pääpiirteissään samankaltaiselta kuin ne kaikki muutkin. Alkuperäistuotannoille on oma osionsa, katsojien suosikeille omansa ja niin edelleen.

Tarkemmin katsoen paljastuu hämmentävä seikka: kaikki tiet eivät tällä kertaa vie Roomaan, mutta samaan elokuvaan ne vievät. Toden totta: palvelun ainoana sisältönä on yksi ainoa elokuva, Foolproof. Se on kanadalainen rikoselokuva vuodelta 2003. Suomessa leffaa on markkinoitu nimellä Täydellinen tehtävä. Yhtä päärooleista näyttelee Ryan Reynolds, joka on koko palvelun takana.

Reynolds on näyttelijä, ohjaaja ja käsikirjoittaja, josta TNW käyttää rohkeasti yleisneron titteliä.

Miehen perustelu tämän erilaisen suoratoistopalvelun luomiselle on mielenkiintoinen. Hänen mielestään jokainen teknologiayhtiö tarvitsee oman suoratoistopalvelunsa. Reynolds osti taannoin osuuden Mint Mobile -yhtiöstä, ja tähän se johti.

Kilpailevat suoratoistopalvelut röyhistelevät rintaansa omaa tuotantoa olevilla sisällöillä, joten miksipä ei myös MintMobile+. Sen etusivulta löytyvät kategoriat “Original Originals,” “Kind of Originals” ja“Unoriginal Originals.” Ja niissä kaikissa on sama elokuva, vaikkakin aina erilaisella kuvakkeella.