Call of Duty: Warzone on räiskintäpeli, joka ei ole siitä helpoimmasta päästä. Kyseisessä battle royale -genren pelissä ottelun voittaa se pelaaja, joka on viimeisenä hengissä alati pienenevällä kartalla. Tehtävä on haastava, sillä reippaalla 100 muulla soturilla on sama tavoite mielessään.

Tästä syystä katsojien leuat loksahtivat, kun Its_Iron -tähtistriimajan voitti Warzone-ottelun kuolemansa jälkeen suorassa Twitch-lähetyksessä.

Taistelu oli huipentunut pieneksi käyneelle kartalle, jossa striimaajan lisäksi oli hengissä enää yksi vastustaja. Ottelu näytti ratkenneen, kun vastapelaaja tilasi ilmaiskun piskuiselle kartalle. Raketit osuivat Its_Ironiin, ja hänen hahmonsa jäi maahan makaamaan ohjusten kurmootettavaksi.

Striimaaja nosti kädet pystyyn tappion myöntämisen merkiksi. Its_Iron ei kuitenkaan huomannut, että hänen ruudulleen rävähti teksti, joka julisti hänet voittajaksi.

”Huikea peli”, striimaaja totesi yleisölleen. ”Ei edes harmita, huikea peli. En huomannut häntä kutsumassa ilmaiskua. En nähnyt... Mitä? Minä voitin? Tappoiko hän itsensä ilmaiskulla?”

Toden totta, vastustaja oli vahingossa tähdännyt ilmaiskun myös itseensä. Striimaajan hahmolla oli taskussa lääkepakkaus (self revive kit), jonka avulla hän ei heti kuollut, vaan ensimmäisen osuman jälkeen hänen hahmonsa ennätti pötkötellä maassa hetken aikaa ennen kuin ohjukset jauhoivat hänet muusiksi.

Its_Iron siis voitti ottelun kuolemansa jälkeen. Voit katsoa hullunkurisen tilanteen videolta tästä linkistä.