Turing Space Industries kertoo julkaisevansa ensimmäisen HubblePhone-mallinsa ensi vuoden joulukuussa. Puhelin tulee saataville lähipäivinä käynnistyvän ennakkotilauksen kautta. Maksuvälineeksi kelpaa ainoastaan kryptovaluutta, joista vaihtoehtoina ovat bitcoin sekä yhtiön itse luoma, Yhdysvaltain dollarin arvoon sidottu rahake HubbleCard Token.

Ennakkotilauksen kautta saataville tulee kolme eri mallia: Copernicus, Cassini ja Herschel. Kaikissa malleissa on taittuvalla saranalla yhdistetyt kaksi kosketusnäyttöä ja ammattitasoinen kamera. Kyseessä ei ole mikään tavanomainen kapula, vaan avaruustason kommunikointiväline, jonka tavoitteena on venyttää teknologian rajoja.

Lippulaivamalli Herschelissä on peräti kolme Qualcomm Snapdragon 855 -suoritinta, 30 gigatavun keskusmuisti sekä peräti 1,5 teratavun tallennustila. Kaikissa kolmessa mallissa on tuki 5g:lle sekä tekoäly- ja sekatodellisuustoiminnot. Käyttöjärjestelmänä TSI:n puhelimissa on Android 9.

Kolmesta mallista maanläheisin, Copernicus, luvataan toimittaa ennakkotilaajille joulukuussa 2019. Muut mallit julkaistaan vuoden 2020 aikana.