Airmadicilla voidaan selata mielenkiintoisia matkakohteita tai valita reitti ja matkustuspäivät. Lentohakusuodattimella saa helposti valikoitua itselle parhaiten sopivat vaihtoehdot ja suosikkilentoyhtiöt. Hintavahti on vasta tulossa päivityksessä.

Sovellus etsii matkavaihtoehdot ja näyttää ehdotuksissa lennot, hinnat, kestot sekä erikoisena toimintona välilaskun mielenkiintoisena osana matkaa.

Välilasku muuttuu tylsästä mielenkiintoiseksi, sillä lentokentällä odottelun sijaan ajan voi hyödyntää järkevästi. Airmadic kertoo, ehtisikö ajan hyödyntää esimerkiksi kiertoajeluun, museossa käyntiin tai vaikka hyvän aterian nauttimiseen, ilman riskiä lennolta myöhästymisestä.

Välilaskutoiminto on tosin vielä kehitysvaiheessa, ja päivityksessä on tulossa lähiaikoina paljon toimintoja, jotka helpottavat sopivan vaihtoehdon valintaa välilaskun ajaksi.

Airmadicilla on turvallista matkailla, sillä sovellus tarjoaa matkatakuun. Jos lento myöhästyy, perutaan tai tulee reissun pilaava aikataulumuutos, Airmedic tarjoaa vaihtoehtoisen lennon tai rahat takaisin käyttämättömästä lipusta. Jos korvaava lento on myöhemmin, takuu sisältää myös ateriat ja mahdollisen hotelliyön.

Airmadicin voi ladata ilmaiseksi iOS:lle.