Mikrobitin 5g-reitittimien testaus on edennyt kuten uuden teknologian kanssa pitääkin eli projekti on ajautunut ennennäkemättömiin vaikeuksiin. Mittasimme nopeuden 5g-verkon ytimessä eli aivan Helsingin keskustassa, tulos sai Bitin labrapomo Ernon äänen tärisemään ja pään punoittamaan kiihtymyksestä: peräti 200 kilobittiä sekunnissa eli tuhannesosa 4g-verkon nopeudesta!

Näytönohjainten ylikellottaminen poikkeaa jonkin verran suorittimien ylikellotuksesta. Järkeä siinä ei ehkä ole, sillä liiallinen ylikellotus voi lyhentää näytönohjainten käyttöikää ja jopa rikkoa sen kokonaan. Niinpä päätimmekin tietysti kokeilla hommaa, ja vertailimme tehonäytönohjaimien valmistajien omia tarkoitukseen sopivia sovelluksia. (Ovat muuten rumia kuin mitkä.)

Tiesitkö, että Androidin saa myös autoon? Virallista tukea ei jostain kumman syystä Suomessa vielä ole, mutta opastamme, miten saat sen käyttöösi, edellyttäen tietysti että autossasi on tuki Android Autolle. Android 10 -päivityksen myötä Android Autosta tulee kiinteä osa käyttöjärjestelmää.

Lue myös

Luetuimmat